logo

Transport

Onze 7 eenheden worden vanuit onze vestiging in Hedel gecoordineerd door geheel Nederland, Belgie en een gedeelte van Duitsland.

Het wagenpark bestaat uit opleggers, bakwagens, kleine bakwagens en bestelbussen waardoor we uiterst flexibel zijn.
De wagens zijn allemaal voorzien van laadkleppen, enkele met schuifzeilen en schuifdaken waardoor we een breed dienstenpakket kunnen aanbieden.

Planning

tracktraceDe planning van de wagens wordt gegaan middels een routeplanningssysteem en alle wagens zijn uitgerust met een voor ons op maat gemaakt Track- en tracesysteem zodat wij accuraat kunnen ingrijpen bij veranderingen of vragen van de klant

 

 

Opslag

magazijnFebruari 2011 hebben wij ons nieuwe magazijn in gebruik genomen zodat wij nu beschikken over ruim 8000m2 opslagruimte. De ruimte is verwarmt en voldoet aan alle kwaliteits en milieu eisen van deze tijd. Een gedeelte van onze opslagruimte is voorzien van palletstellingen voor de bulk voorraad en een gedeelte is voorzienvan lagere palletstellingen deze gebruiken wij voor het orderpicken.

Voorraadbeheer

Om altijd up to date te zijn maken wij gebruik van een voorraadprogramma voor diverse klanten. Dit programma is gemaakt door ITHJ en zorgt ervoor dat opdrachtgevers altijd weten wat ze op voorraad hebben.

Handling

sealmachineVoor diverse opdrachtgevers verzorgen wij tevens de handling van producten, zoals het stickeren, sealen en verzendklaarmaken van de producten maar ook de niet standaard handlingsactiviteiten zoals displays maken e.d.

Tevens kunnen wij de verzending / opslag van webwinkels verzorgen.